DOLAR 14,6888 0.06%
10°

KAPALI

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akşener’in eski danışmanından çarpıcı açıklamalar: Serseri mayına döndüler!

on

ABONE OL
Nisan 5, 2022 08:12
Akşener’in eski danışmanından çarpıcı açıklamalar: Serseri mayına döndüler!

BEĞENDİM

ABONE OL

GÜZEL Parti Grup Lider Vekili Müsavat Dervişoğlu, kararların partinin iç problemi olduğunu, değişikliklerde performans ölçümünü de nazara aldıklarını söyledi. Dervişoğlu, Koray Aydın’ın teşkilat başkanlığından alınmasının dışarıda olduğu kadar parti içinde tartışılmadığını söz etti.

Akşener’in eski danışmanı Vedat Yenerer ise GÜZEL Parti’de Türk milliyetçilerine darbe vurmaya devam edildiğini söyledi.

“FARKLI BİR GAYEYLE DEĞİŞİKLİK YAPTI”

Yenerer “Partide son kongreden başlayarak sistematik bir değişim var. Bu süreçte Amerikancılar yerinde kaldı, vazifesini sürdürüyor. Parti, ideolojisinden büsbütün saptı. Kimin neyi savunduğu belirli değil. Genel Lider Yardımcılarına baktım; birkaç Türk milliyetçisi var o kadar. Bir partinin merkezindeki genel lider yardımcıları birebir ideolojide değilse o parti serseri mayına dönmüş demektir. Genel Lider, partiyi liyakatsizlerden temizlemek yerine farklı bir maksatla değişiklik yaptı. Koray Aydın’ın teşkilat başkanlığından alınması çok manidar. HDP’ye tutum gösterenlerin başında Yavuz Ağıralioğlu geliyordu. Partideki Türk milliyetçilerinin son derece rahatsız olduğunu biliyorum” diye konuştu.

Yenerer, ÂLÂ Parti’yi iş birliği yaptığı Millet İttifakı’nın yanında, Millet İttifakını da HDP ile yan yana konumlandırdığını kaydetti.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ

En az 10 karakter gerekli